Prezervativul nu te apără de „SIDA”

În politicile „pentru un mod sănătos de viaţă”, aprobate de Ministerul educaţiei, copiilor li se oferă informaţia precum că utilizînd prezervativul, poţi să te protejezi de SIDA. Este o minciună sfruntată. În realitate toată lumea cunoaşte faptul că prezervativul nu te apără de SIDA, poate întru-cîtva diminuează posibilitatea înmolipsirii.

Porii din latexul prezervativului au o mărime de la 5 pînă la 50 microni, iar „virusul HIV” în mediu are dimensiunea de aproximativ 0,1 microni, adică de 50 pînă la 500 de ori mai mare decît mărimea virusului HIV. Aceasta înseamnă că în termeni de mărime, un virus SIDA poate să treacă printr-un defect al latexului la fel de uşor cum poate o pisică domestică să treacă prin uşa deschisă a unui garaj. Susţinătorii pro-avort şi alţii neagă hotărât acest fapt, dar nu oferă dovezi pentru a-şi sprijini afirmaţiile. În SUA pe aparatele de comercializare a prezervativelor are un abţibild cu următorul conţinut: „Atenţie! Prezervativul nu te apără de SIDA„.

„Sexul protejat” – este un mit!

Cei care răspîndesc minciuna despre protecţia pe care ar oferio prezervativul sunt nişte criminali, cointeresaţi doar de profituri. Copii noştri pot fi protejaţi doar prin înţelepciune, moralitate, fidelitate, credinţă şi promovarea valorilor familiei creştin-tradiţionale.

Posted on 28 iulie 2011, in Anti-contracepţie, Prezervativul and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.