Despre Noi

Internetul îţi oferă posibilitatea astăzi să găseşti orice tip de informaţie, important este să nu te împotmoleşti în jungla virtuală. Apare întrebarea firească de ce este nevoie de un nou blog? Pe cît nu ar fi de straniu, dar în multitudinea de pagini virtuale, tinerii care doresc să-şi întemeieze o familie creştină, sau care o au deja şi doresc să cunoască mai multe lucruri despre naşterea de prunci, creşterea şi educarea lor, nu beneficiază de surse de alternativă, care ar oferi informaţii bine documentate la întrebările cu care se confruntă. Avem tot soiul de pagini despre planificarea familiei, contracepţii hormonale, avorturi, despre emancipare, despre toleranţă şi prea multe drepturi care degenerează pînă la urmă îm libertinaj, toate conducînd la distrugerea celei mai importante instituţii sociale – familia. Adesea aceste pagini, întîmplător sau nu, sunt finanţate de companii farmaceutice sau alte companii cointeresate în promovarea anumitor politici sociale antifamiliale.

Un blog despre viaţa de vamilie, poate fi doar un prim pas spre dezvoltarea unei platforme sociale de informare, de alternativă pentru toate familiile creştin-ortodoxe din Republica Moldova şi nu numai. O platformă care ne-ar proteja de valul agresiv ce s-a năpustit asupra credinţei şi tradiţiilor milenare ale poporului nostru, propulsat de canalele de televiziune, de activiştii unor ONG-uri şi chiar politicieni care încearcă prin legi să inverseze starea lucrurilor, încercînd să ridice viciile la rang de lege şi virtute.

Deoarece Internetul încă rămâne unica sursă liberă, vom stărui asupra problemelor cu care se confruntă tinerii în calea creării unei familii creştin-ortodoxe, creşterii şi educării copiilor, a modului de alimentaţie, dar şi asupra convieţuirii în comunitate în duhul sfinţilor părinţi şi a tradiţiei.

Un proiect al grupului de inițiativă PREDANIA

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: