Justiţia juvenilă: cum ONU reduce populaţia

În Ucraina se preconizează introducerea aşa-numitei  justiţiei „franceze” sau „juvenile”, care este deja pusă în aplicare în Rusia.

« A sosit timpul de a pune deoparte toate ambiţiile personale: soarta naţiunii, viitorul ei şi chiar însăşi existenţa, sunt în pericol. »
Justiţia juvenilă este un GENOCID! (Video)

În luna mai 2008, un uragan devastator a ucis zeci de mii de oameni din Birmania, sute de mii au rămas fără adăpost. Fondul ONU a expediat imediat asistenţa umanitară, lucrul cel mai necesar, în opinia lui: 72800 de prezervative.

Când guvernul din Birmania s-a revoltat şi a refuzat să accepte acest abuz, oficialii ONU au recurs la artilerie grea. După declaraţii ministrul francez de externe şi secretarul de stat U. S. privind posibila utilizare a forţei,  condon-ii, în cele din urmă, au nimerit în mâinile săracilor nevoiaşi din Birmania.

Fondul ONU pentru Populaţie (UNFPA), precum şi Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), finanţate de United Nations Foundation, instituţie financiară privata de caritate, a cărui fondator este proprietarul de CNN Ted Turner. Turner nu face un secret din faptul că a stabilit obiectivul de a reduce populaţia de pe Pământ – anume în aceasta el vede soluţia problemelor actuale ale omenirii.

În realitatea noastră, Fondul ONU pentru Populaţie este angajat în reducerea populaţiei lumii. Apare o întrebare firească cu ce se ocupă alte instituţii lui Turner – Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF)?

Astăzi, situaţia se repetă. De data aceasta atacul a început asupra familiilor noastre, şi motivul sunt problemele asociate de delincvenţa juvenilă. În Ucraina se intenţionează introducerea aşa-numitei justiţiei „franceze” sau „continentale”, sau  „juvenile”, care este deja pusă în aplicare în Rusia. Ca de obicei, totul s-a început cu intenţii bune – reeducarea delincvenţilor minori. Au fost înfiinţate „centre de cazare de urgenţă”, „centre de reeducare intensivă”, „centre de învăţământ cu privarea  libertăţii”.

Transformarea finală a justiţiei juvenile într-un instrument legal de pedepsire s-a produs încă la 23 decembrie 1958. Adoptat  în acea zi, Decretul  specializat  a extins sensul termenului „delincvenţii minori” asupra  tuturor  minorilor în general, şi criminali, şi necriminali,  permiţând aplicarea tuturor mecanismelor referitor la orice copil.

Statisticile arată că justiţia juvenilă cu succes face faţă cu sarcina de a reduce populaţia: copiii nu mai sunt o povară, ci un pericol pentru părinţi. Fondul Naţiunilor Unite pentru Populaţie prezice deja: în 2025 populaţia Europei de Sud trebuie să se reducă cu 8 milioane de oameni, şi celei de Est – cu 17 milioane. O consecinţă a declinului fertilităţii va fi îmbătrânirea populaţiei şi creşterea ponderii de pensionari.

Dar e totul în perspectivă. Deocamdată justiţia juvenilă este pusă în aplicare în Ucraina, ca întotdeauna, într-un regim secret. Se discută proiectul de concepţie, care nici nu a fost publicată. Iar ce are de gând să facă cu copiii noştri Ted Turner  şi acoliţii lui ucraineni – nu este treaba noastră. Pentru justiţie juvenilă, noi, părinţii suntem un concept biologic,iar copiii  sunt o proprietate de stat.

Dar daca totul va merge conform planului, atunci, în iunie, vă poate vizita asistentul social, care este obligat să verifice dacă dvs. educaţi corect copiii. În  rezultat, vă puteţi ciocni cu „factorul surpriză” dacă asistentul social va descoperi:

  • îngrijirea inadecvată a copilului (fiul dvs. se plimbă în curte sau se întoarce de sine stătător de la şcoală);
  • urme de bătăi (julitură sau vânătăi pe genunchi);
  • condiţiile de trai precare (faceţi reparaţii sau trăiţi într-un apartament închiriat);
  • comportamentul imoral al părinţilor (aţi fost îmbrăcaţi în pantalonii scurţi şi în tricou);
  • insalubrizarea (deţineţi în casă un câine sau o pisică, sau jucăriile au fost împrăştiate pe podea);
  • exploatarea copiilor prin muncă (mama învaţă fiica să spele vasele);
  • nutriţie proastă (în frigider nu este nici un set de produse, care, în conformitate cu  angajatul social, trebuie să fie prezente).

Drept temei juridic pentru luarea unui copil poate deveni o plângere anonimă referitor la tratamentul necuviincios al unui copil. Şi nu vă aşteptaţi că îndeplinirea performanţă  a obligaţiilor părinteşti vă va ajuta: ” dragostea părintească sufocantă este, de asemenea, o bază suficientă pentru pierderea copilului dumneavoastră, deoarece aceasta ar putea „inhiba dezvoltarea personalităţii sale.”

Totul sună atât de oribil, că este greu să credem în realitatea situaţiei. Dar, în Rusia, unde legea în cauză este încă în discuţie, dar de fapt justiţia pentru minori, deja funcţionează, ajutorul din partea statului au simţit deja mii de familii.

Susţinătorii  ideilor lui Ted Turner consideră că o scădere vizată a populaţiei este singura alternativă a războiului. Una din problemele perene ale războiului – a ucide cât mai mulţi duşmani Astăzi, susţinătorii ideii de reducere a populaţiei nu sunt consideraţi criminali, ci, dimpotrivă – ei sunt  membrii decenţi şi respectabili ai societăţii. Şi astăzi noi stăm în calea lor.

Autor: Serghei Dibrov

Sursa: dibrov-s.livejournal.com, www.ecology.md

Reclame

Posted on 28 august 2012, in Politici anti-familie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: